Услуги
Взимане на точни размери и консултация на място.
Извършване на измерване в удобно за Вас  време, като на място ще Ви бъдат дадени съвети за оптималната конфигурация и комплектоване  на Вашата  дограма, както и сроковете за доставка, демонтаж на старата дограма и монтаж на новата Ви дограма. При получаване на заявка за поръчка ще бъдете посетени от специалист на фирмата за безплатна консултация и взимане на точни размери.
След оформяне на поръчката се сключва договор за изработка, доставка и монтаж на дограмата.
Доставка на място
Преди уговорената дата, наш сътрудник ще се свърже с Вас за уточняване на подходящо време за монтаж на дограмата. Доставката на готовата дограма или парапети до обекта се извършва с безплатен транспорт на фирмата.
Демонтаж на старата дограма и винкел
Извършваме безплатен демонтаж на старата Ви дограма и винкел.
Довършителни работи
Предлагаме услугата ОБРЪЩАНЕ/ИЗМАЗВАНЕ на поставена от нас дограма, която се състои в обръщане на прозореца с гипс, гипсово лепило или гипс-картон или при желание на клиента с ПВЦ профил за обръщане на прозорци.
Фирмата поема безплатно гаранционното обслужване на монтираната от нас дограма в рамките на посочените гаранционни срокове. Нашите специалисти винаги с готовност ще Ви консултират при всеки възникнал проблем.Гаранцията се отнася за дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация в рамките на гаранционния срок, поради некачествени материали или неправилна изработка. Всички такива дефекти и пропуски се отстраняват безплатно.
За въпроси и заявки: amglassbg@gmail.com  GSM-0884767324