Доставка и монтаж на PVC дограма

Главните преимущества на PVC дограмата са очевидни, но има и такива, които биха Ви изненадали:
    Не изискват поддръжка - поради естеството на PVC-материала поддръжката се заключава в  забърсване с кърпа и вода възвръща първоначалния блясък на дограмата. Въпреки това металните части на дограмата се нуждаят от смазване поне веднъж годишно.
    Не се нуждае от боядисване или полиране. За разлика от дървената дограма, PVC аналогът й не се нуждае от шкурене, пребоядисване или лакиране на всеки няколко години. Фолирания завършек на профила ще запази цвета си дълги години употреба при влияние на различни атмосферни условия. 
    Не гние - Както може би сте забелязали, дървените рамки са подложени на този процес, въпреки пластовете боя и лак.
    Не корозира - Алуминиевите и стоманените рамки на дограмата с времето корозират, а това не е особено приятна гледка за окото.
    Огнеустойчивост - PVC е огнеустойчив материал, за разлика от дървесината, боята и лаковото покритие.
    Уплътнения - PVC прозорците имат специални уплътнения между двойните стъкла, осигурявайки перфектна шумо- и топлоизолация на стъклопакета.
    Подсилена конструкция - Камерния профил осигурява използването на желязна или алуминиев обков за подсилване на прозореца, когато е нужно да издържа на определени натоварвания.
    Удароустойчивост
    Екологично чист материал - PVC-дограмата е по-дълготрайна, не изисква химически активни вещества за поддръжката си и лесно може да се рециклира.  
Поставянето на дограма е един много отговорен момент. Определено лидер в избора на строителите и собствениците на сгради е дограмата от PVC - оптималното решение като качество и цена.
Старата дървена дограма с течение на времето изгубва своята устойчивост, амортизира се и провисва. След дългогодишна употреба вече не изолира така добре, както в началото, не предпазва от студа отвън и топлината от стаята бързо напуска помещението през нея. Това е изключително неприятно, особено през зимния сезон, когато отоплението коства доста средства и затова не е желателно да се хаби с неефективна дограма. От друга страна слагайки си PVC дограма Вие веднага ще усетите разликата. Всяка PVC дограма има няколко камери, които изолират помещението от външните температурни условия и намаляват до минимум загубата на топлина. Освен това тя намалява влиянието на  външната температура, което е особено полезно лятно време, когато температурата на въздуха достига до 40 градуса. PVC дограма е подходяща за всеки дом или офис, гарантирайки Ви комфорт и спокойствие в момента, в който затворите прозореца.

ПВЦ дограма - Изберете надежността, Направете правилният избор !

За въпроси и заявки: amglassbg@gmail.com  GSM-0884767324