Доставка и монтаж на Алуминиева дограма

Алуминиевата дограма доскоро се използваше масово, но в повечето приложения, особено в жилищните помещения напоследък е изместена от PVC дограмата, поради по-добрите й топлоизолационни качества.Съществуват два основни типа алуминиева дограма:
    Алуминиева дограма с прекъснат термомост. Тя предлага сравнително добра топлоизолация и се използва за външни прозорци и врати на жилищни помещения, но PVC дограмата вече предлага по-добри изолационни качества при близка или дори по-ниска цена.
    Алуминиева дограма с непрекъснат термомост. Тя е по-евтина, но не изолира така добре и затова се използва основно за интериорни врати и прегради, за остъкляване на тераси, които не са част от жилищни помещения и за промишлени, складови и търговски помещения, в които не е необходима добра топлоизолация и не се генерира голямо количество влага, защото в противен случай би се образувал конденз по дограмата. Във всички други случаи PVC дограмата е по-добрият избор.
    Плъзгащи системи - изпълняват се от профили без прекъснат термомост, затова приложението им е на места където топлоизолацията не е от значение, а целта е да се спести място или да се придаде функционалност на дадено помещение.
Термоизолираща серия съчетаваща функционалност, дълъг живот и икономия на метал, без намаляване якостта на конструкцията. Предлага термоизолация и хидроизолация с две гумени уплътнения. Сериите са подходящи за изработването на външни врати и прозорци, особенно където е необходима висока статична якост и топлоизолация. Топлоизолацията на конструкцията е от категорията 2,1 W/m2K.
Профилите са проектирани така, че да осигурят максимална структурна стабилност с минимална употреба на алуминий. Специално проектираните уплътнения с по-голяма контактна площ, допринасят за максимално уплътняване на конструкцията.
Модерната алуминиева дограма не само отговаря на всички съвременни изисквания за топло и звукоизолация, но също така позволява създаването на конструкции с всякакви форми, размери, вид на отваряне и разделяне на капандурите, т.е. съвременната алуминиева дограма дава възможност за осъществяване всякакви идеи на дизайнерите. Съвременната алуминиева дограма е много разнообразна по стил и дизайн. Конструкцията й дава възможност алуминиева дограма да се използва във всякакъв вид сгради - производствени помещения и обществени сгради, вили и апартаменти в града.
За въпроси и заявки: amglassbg@gmail.com  GSM-0884767324